Zlatno trojstvowww.flasteri.com

Upotreba

FitoFlastBlagotvorno dejstvo flastera primećuje se odmah nakon par sati od kako ste ga prilepili. Za dugotrajniji učinak mora se koristiti flaster nekoliko nedelja pa i meseci za potpuno izlečenje. Princip je kao kod homeopatskog lečenja (male količine – veliki učinak).

Svaka kura akupunkture sadrži minimum sedam terapija i upravo zbog toga je u pakovanju sedam pari flastera koji se lepe na obe ruke na tačku koja je naznačena dole na slici. Pored ovih flastera postoje i veći koji se lepe na grudi i njih ima pet komada. Oni se koriste kada je nervoza zaista velika i kada ste opsednuti mnogo degenerativnim mislima i ako je želudac uzrok nervoze. U slučaju pojave mučnine flaster na grudi skinuti pa posle par sati ga ponovo prilepiti. Ovaj se flaster lepi u vremenskim razmacima kao i mali s time što se pre završava.

Flastere na rukama menjati svaki dan, prva četiri dana, posle napraviti pauzu od jednog dana pa opet prilepiti 5. par flastera i držati takode 24 časa. Znači posle 4. flastera praviti pauzu od jednog dana. Posle 6. flastera napraviti pauzu od dva dana i prilepiti zadnji par. Tako dobijate jedinstveni tretman akupunkture u vašem domu. Veoma je bitno da tačku pravilno locirate. Na 5 cm po središnjoj liniji od prevoja šake. Tacnije ćete je locirati ako se bockate tupim delom igle. Kada osetite pojačan senzibilitet u jednoj tački to je onda ta tačka. Pažljivo staviti melem sa flasterom na tu tačku. Ako vam je zgodnije možete prvo staviti prstima melem pa preko njega flaster. Ako vam se i zgužva neki flaster upotrebite drugi rezervni. Melem na flasteru nikako ne dirati pincetom ili bilo kojim metalnim predmetom, najpogodnije je sopstvenim prstima a ne neko drugi da ga dira. Melem je identičan i na malim i na većim flasterima.

Flastere držati što dalje od bilo kog električnog aparata ili instalacije.

Jedno pakovanje flastera dovoljno je za terapiju od mesec dana.

Cene sa uračunatom poštarinom:

1 komplet = 1100 RSD

2 kompleta = 1900 RSD

3 kompleta = 2600 RSD

Kontraindikacije

Ne postoji kontraindikovano delovanje, jedino se može pojaviti malo crvenilo kože ako je neko alergičan na određene biljke. Tada se jednostavno skine flaster i sve se vraća u normalno stanje.


Kod anksioznosti uvek se lepe tri flastera. Jedan na grudima i dva na obe ruke ili dva na leđima zavisno od simptoma.


   
         

K 14 CHUCHUEH Ovu tačku uvek koristiti. Nalazi se za jednu širinu palca ispod vrha grudne kosti.

 

X 6 NEIGUAN Ova tačka je za dve širine palca iznad prevoja šake. Indikovana je kod opšte anksioznosti i kada je u pitanju nervoza želuca, razdražljivost, nesanica, aritmije i palpitacije srca.

 

5 S TONGLI tačka je za jednu širinu palca na više od prevoja šake sa strane. Uz tačku na grudima indikovana je kod socijalne anksioznosti. Kod straha od ljudi, stidljivosti, nervozne teskobe i neurastenije.


   

15 MB HSINSHU nalazi se u predelu 5. Torakalnog pršljena, od sredine kičme za širinu od va prsta. Kod lokalizacije ove tačke koristiti se topografijom lopatice, lepi se na obe strane leđa. Indikovana je naročito u letnjem periodu i to kod:depresije, panike, razdražljivosti, lupanja srca, jača volju i duh, neurastenije itd.


U Slučaju nejasnoće sva dodatna objašnjenja možete dobiti na br. Tel. 060 0328 514 ili na email; mijovic.mirko@yahoo.com Th.spec. Mirko Mijović

Pitanja i odgovori u vezi anksioznosti (veličina oko 200 Kb)

[Anksioznost] [Hemoroidi] [Bronhitis i astma]