Zlatno trojstvowww.flasteri.com

Vaš komentar:

Iz Šapca sam,i doktora Mirka sasvim slučajno poznajem.
Mesecima sam bila u nekoj depresiji, dane provodila u spavanju i bežanju od stvarnosti. Obavljala sam samo one poslove koje moram,i to da ne bih izgubila posao.

Svaka sitnica izazivala je tugu i neraspoloženje. Pila sam antidepresive ali i dalje je trajala moja pospanost i odvojenost od života. Nisam sumnjala u to da će flasteri pomoći, ali ih nisam odmah stavila. Smatrala sam da ne mogu tek tako rešiti neke moje probleme. Slučajno sam poslušala sledeću sugestiju: "Stavi ih na obe ruke i crne misli neće dolaziti čak i da ih pozivaš".

Nakon dva sata osetila sam promenu, potrebu da izađem iz kuće i da se viđam samo sa pozitivnim ljudima. Vremenom sve manje sam spavala danju. Pre upotrebe flastera spavala sam po nekoliko sati dnevno a sada, samo kada sam umorna i to po pola sata. Aktivirala sam svoju kreativnost. Sa lakoćom sam obavljala poslove koje baš i ne volim. Prestala sam da upijam tuđu negativnu energiju, da se družim sa takvim ljudima a vremenom su i oni počeli da se sklanjaju od mene. Sada sam okružena samo onima koji me vole i koji imaju iskrenu naklonost prema meni. Ćerka ih je nosila kada je imala testiranja u školi i nije bilo nikakve treme. Nisam mogla da verujem da mogu bez antidepresiva. Preporučujem svima da probaju.

Jelena - prof. književnosti, Šabac

Novinski članci

Anita Palić, komercijalista :
Silvija Kovačević, radnica u Call centru :

[Anksioznost] [Hemoroidi] [Bronhitis i astma]