Zlatno trojstvowww.flasteri.com

O nama, u par rečenica

  Posle školovanja i rada u Sarajevu sa suprugom sam otišao u Luksemburg da pokušam naći posao te davne 1980te. Kao dobar šahista vrlo brzo sam dobio dokumente ali je bilo velikih problema oko nostrifikacije diplome, tako da sam nešto morao preduzeti. Na nekih 30km od mesta mog boravka u Belgiji se upravo otvorio fakultet tradicionalne medicine u trajanju od 4 godine. Odmah sam ga upisao i u odnosu na druge studente bilo mi je lakše što se tiče poznavanja medicine ali malo teže zbog jezičke barijere. Izabrao sam smer akupunkture.

  Tako sam saznao i savladao i druge metode nekonvencionalnog lečenja. Mada je po meni veliko pitanje šta je to alternativno lečenje: ono što se primenjuje već hiljadama godina ili ovo što se primenjuje tek par stotina godina.

  Što se flastera tiče, oni ne predstavljaju neku novinu. Rusi su prvi počeli sa njima i to protiv reume. Na te flastere su stavljali kapsaicin - aktivni sastojak ljutih paprika. Meni lično ideja je došla, takoreći, iz nužde.

  Tokom rada sa pacijentima uvideo sam da je veliki problem da dolaze svakodnevno na terapiju akupunkture gde je obavezno minimum sedam tretmana.

  U akupunkturi postoje i male kuglice sa flasterima koje se lepe i time menjaju igle. Tu sam došao na ideju da kuglice zamenim sa aktivnim sastojcima biljaka. Pošto sam dosta upoznat i sa "MORO THERAPY" (Biorezonantnom vibracionom terapijom) to sam primenio i na ove flastere, tako da je sastojak tretiran i laserom pod određenom frekvencijom, dajući mu time dodatni kvalitet.

  Mnogi se pitaju kako to da tako mala količina ekstrata biljaka može delovati. Setimo se samo Homeopatije, gde su količine manje milion puta. Koža apsorbuje taman koliko treba organizmu i ne postoji šansa od predoziranja. Ekstrati su od biljaka koje se mogu unositi i oralnim putem, tako da nema nikakvih smetnji.

Th.spec. Mirko Mijović

[Anksioznost] [Hemoroidi] [Bronhitis i astma]